Sikeres szezont zárt a Turris SE Asztalitenisz Szakosztálya

  2017. június 14. - www.sopronmedia.hu

Szezonzáró ünnepséget tartott a Turris SE. Asztalitenisz Szakosztálya kedden a Kőszegi úti csarnokban, ahol az évértékelő mellett az elismerések átadása sem maradt el.

A soproni asztalitenisz csapat az NB1-es mezőnyben 27 ponttal a tabella 2. helyén zárta a 2016/17-es bajnokságot, ami azért is nagy siker hiszen az előző évhez viszonyítva jóval erősebb mezőnyben kellett helyt állniuk a versenyzőknek. A teljesítményből az is kiemelendő, hogy hazai pályán kizárólag egy csapattól szenvedett vereséget első osztályú gárdánk, így a soproni "aréna" igazi kihívást jelentett minden idelátogató ellenfélnek. 

Az ünnepségen természetesen a többi korosztály értékelése sem maradt el, hiszen igazán szép sikereket arattak az utánpótlás korcsoportokban induló fiatalok is. A Turris SE. újonc csapata, valamint a serdülőben a Sopron A és B gárdája egyaránt bejutott a korosztályos országos csapatbajnokság döntőjébe, ahol igazán szépen helyt álltak és ami reménykeltő abban a tekintetben, hogy bátran lehet építkezi a jövőre tekintve a helyi fiatalokra. 

Az évzáró ünnepségen Dr. Simon István, Sopron Megyei Jogú Város alpolgármestere is köszöntötte az egyesület tagjait és megköszönte, hogy ebben a sportágban ilyen szép sikerekkel öregbítették Sopron hírnevét és hogy nagy figyelmet fordítanak az utánpótlás nevelésre is.  

Kérem, várjon... Kérem, várjon...