| 2019. június. 15. | 1 perc olvasás

Sikeres tanévet zárt a Roth Gyula Szakgimnázium és Szakközépiskola

Szombaton délelőtt tartotta tanévzáró ünnepségét a Roth Gyula Erdészeti, Faipari, Kertészeti, Környezetvédelmi Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium. Az eseményen részt vett dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok.


Fotó: Griechisch Tamás

Az intézményben folyó magas színvonalú oktató és nevelő munkának köszönhető sikeres tanévet zárhatunk, mondta Hoczek László igazgató. Kiemelte, hogy a gyengébb tanulókat megfelelően felzárkóztatták, ennek köszönhetően nagyon alacsony a bukások száma. Az intézmény vezetője bízik abban, hogy a megkezdett úton elindított diákok lendülete tovább tart és megfelelnek mind a szakmánk, mind a szülői ház, mind az önmaguk által támasztott elvárásoknak.


Fotó: Griechisch Tamás

A kiválóan teljesító diákok könyvjutalmat vehettek át a Roth Gyula Erdészeti, Faipari, Kertészeti, Környezetvédelmi Szakgimnázium, Szakközépiskola évzáróján.


Fotó: Griechisch Tamás

A köszönet és elismerés illeti a pedagógusokat és a szülőket, akik eddig is mindent megtettek a gyerekekért és a jövőben is ezt teszik majd – kezdet köszöntőjét dr. Farkas Ciprián. A városi tanácsnok így folytatta: „Szeretném megköszönni nektek is mind azt a munkát, amit az év során tanúsítottatok, ugyanis a város egyik legjobb iskolájába jártok. Ezt az iskolát 1885-ben alapították és 1950-ben érkezett városunkba, így nagy múltja van Sopronba és tudjuk, hogy nagy jövője is. Ezek lesznek azok az évek majd, amelyeket a legszebbek közt fogtok számon tartani – zárta szavait dr. Farkas Ciprián.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek