| 2016. augusztus. 17. | 1 perc olvasás

Sikeres véradás Sopronban! Sopron segített!

Kedden délután 4-től este 7 óráig rendezték meg a Soproni Körházban a II. Nyújtsd a karod Sopron névre hallgató rendezvényt. A kivételesen jó hangulatú eseményen pogácsával, gyümölcslevekkel, ásványvízzel és egy, a véradásokon szokatlan dologgal várták az érkezőket.

Az eseményen végül több mint 50 véradó gyűlt össze, így a felajánlott véradományokból több mint 150 emberélet menthető meg. Augusztus havában pedig kiemelt fontosságú a véradás, ugyanis a 20-ai hétvégén rengeteg baleset történik, valamint nyáron a nyaralások, utazások miatt csökken a véradások száma.

Az eseményen végül több mint 50 véradó gyűlt össze
Az eseményen végül több mint 50 véradó gyűlt össze

A véradás különlegessége volt, hogy a szervezők tombolanyereményekkel hálálták meg az önzetlen, jó cselekedetet. A vérkészítményt felajánlók között kisorsoltak egy 2 fős hévízi wellness hétvégét a Soproni Körház, 2 db páros gokart belépőt a Gokart Pálya Sopron, 2 db szabaduló szoba belépőt a Crazy Garage, egy fitnesz bérletet Karakai Fanni, valamint egy I Love Sopron ajándékcsomagot az I Love Sopron felajánlásából. Aki lemaradt volna a sorsolásról, a Soproni Körház Facebook oldalán, az alábbi linken megtekintheti.

„Őszintén megvallva, Mi sem számítottunk ekkora részvételre. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a „karnyújtást”. A jövőben szeretnénk még több hasonlóan sikeres karitatív akcióval részt venni a soproni mindennapokban” – nyilatkozta Bőr Attila a Körház képviselője.

Sopron segített!

Címkék: véradás

Legnépszerűbb cikkek