| 2019. június. 1. | 1 perc olvasás

Sok gyermeknek szerzett örömet a Városi Gyermeknap

Szombaton a Jereván lakótelepen, a Kodály Zoltán téren tartották meg a Városi Gyermeknapot. A rendezvénynek az időjárás is kedvezett, így kicsik és nagyok egyaránt élvezhették a változatos szabadtéri programokat.

Ugrálóvárak, arcfestés, színpadi előadások várták a gyermekeket a Városi Gyermeknapon, melyet hagyományosan a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata szervezett meg. A bátrabbak a helyszínen állomásozó rendőr- és tűzoltóautóba is belekukkanthattak és finom falatokból, frissítőkből sem volt hiány a gyermekek ünnepén.

A Jereván lakótelep legvidámabb, legnagyobb, legzsibongóbb, legszebb ünnepe minden évben a gyermekek nagy napja, mert ma itt minden a gyermekek örömére van – mondta köszöntőjében Tóth Éva , a Jereván településrészi önkormányzat elnöke. A köszöntő végén a szervezők tombolasorsolással szereztek örömet a kicsiknek, ahol a szerencsések értékes nyereményekkel gazdagodhattak. Az ajándékokat Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok és Csiszár Szabolcs sportfelügyelő adta át a gyermekeknek.

Dr. Farkas Ciprián a jelenlévőknek arról szólt, hogy a családok számára minden nap gyermeknap, hiszen ők a legfontosabbak. A cél az, hogy minél több gyermek szülessen, melyet a kormány intézkedései is támogatnak. A Jereván lakótelepen erős a közösségi élet, amit az is bizonyít, hogy a Városi Gyermeknapnak is a településrész adhat otthont.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek