| 1 perc olvasás

Sokszínű, tartalmas gyereknap a Jereván-lakótelepen

Színes és változatos programok jellemezték a Jereván-lakótelepen megrendezett városi gyermeknapot. A Kodály téren a többi között játékváros, óriáscsúszda, kisvonat, pónilovaglás, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás, valamint rendőrautó bemutató is várta a családokat.

Gyerekkacagástól volt hangos a Jereván lakótelep szombaton. Az esős idő ellenére is sok család részt vett a Kodály téren megrendezett városi gyermeknapon. A Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat  élményprogramokkal és színpadi műsorokkal is készült a látogatóknak.

fotó: Rombai Péter

A programsorozat során többek között Sopron Város Fúvószenekara, a Pendelyes Néptáncegyüttes és a Flört Band gondoskodott a jó hangulatról.

fotó: Rombai Péter

A gyerekek körében a pónilovaglás, a kisvonat, az arcfestés, a lufihajtogatás és a rendőrautó bemutató is rendkívül népszerű volt. 

fotó: Rombai Péter

Az eseményen dr. Csiszár Szabolcs alpolgármester, Tóth Éva a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke, valamint Magas Ádám önkormányzati képviselő is részt vett.  

fotó: Rombai Péter
A városi gyermeknap programjai az esős idő ellenére is nagy érdeklődés mellett zajlottak. Köszönjük a fellépőknek a színvonalas produkciókat. Többek között légvárral, ugrálóvárral, arcfestéssel is készültünk, de a kisvonat és a pónilovaglás is népszerű volt a gyerekek körében

- mondta el a SopronMédia kérdésére Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke. 

fotó: Rombai Péter

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek