| 2020. január. 6. | 1 perc olvasás

Sopron Card: igazi sikertörténet

Fél évvel ezelőtt vezették be a Sopron Cardot. A város hivatalos kedvezménykártyáját a soproni lakcímmel rendelkező lakosok vehetik igénybe. A kezdeményezés iránt nagy az érdeklődés: folyamatosan emelkedik a felhasználók és az elfogadóhelyek száma.

 „Jelenleg mintegy 50 százalékkal több a kártyatulajdonos, mint ahogy azt előre terveztük” - emelte ki Kovács-Gazdag Nikoletta, a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője. A kedvezménykártyát több mint ötven helyen fogadják el, ez a szám folyamatosan növekszik. A Sopron Card-ot a Szent György utcában található Tourinform Irodában lehet megvásárolni, illetve elektronikusan a www.soproncard.hu weboldalon. Az iroda hamarosan megújult külsővel várja az érdeklődőket.


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

 „Magyarország kormánya kiemelt turisztikai térségként kezeli Sopront és a Fertő-tájat, ezért bekerültünk a Magyar Turisztikai Ügynökség által kiválasztott hat referencia iroda közé” - mutatott rá Kovács-Gazdag Nikoletta. Ennek köszönhetően a Tourinform Iroda tavasszal megszépül. Február végén kezdődőnek a munkálatok, a felújítás során megújul a homlokzat, sor kerül a nyílászárók cseréjére, illetve modernebbé válik a belső design. A tervek szerint a tavaszi turisztikai szezon kezdetére már a megszépült iroda várja a betérőket. A munkálatok ideje alatt is nyitva lesznek a Tűztoronynál lévő, illetve a Várkerületen található infopontok.


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek