Elkezdődött Sopron egyik legnagyobb jótékonysági akciója

Naponta 300 adag meleg ételt és tartós élelmiszert vehetnek át a rászorulók, nagycsaládosok, és nélkülöző családok a Soproni Szociális Intézmény udvarán felállított sátorban. A Soproni Önkormányzat akciójának sikerét hatalmas összefogás övezi, cégek, magánemberek szervezetek és sportegyesületek álltak a kezdeményezés mellé.

December 24-én 10 órakor vette kezdetét a jótékonysági akció a Soproni Szociális Intézmény, Kossuth Lajos utcai épületének udvarán. December 27-ig minden nap 10:00-14:00 óra között, szervezett ciklusokban kapnak meleg ételt és tartós élelmiszert, akik előzetesen regisztráltak.


fotó: Griechisch Tamás

Csütörtökön Sopron polgármester az átadott meleg étel mellé, jókívánságait fejezte ki a megjelenteknek. Dr. Farkas Ciprián megköszönte, hogy ilyen sokan álltak a kezdeményezés mellé, így szebb és meghittebb karácsonyt tudnak varázsolni a gyerekeknek és minden soproni családnak.

December 24-én a Sopron KC kosarasai és a SFAC női labdarúgó csapatának tagjai is jelen voltak a jótékonysági eseményen. A következő napokban is rengeteg sportoló, magánszemély, cég és szervezet jelenik meg, hogy segítse az akció sikerét - tudtuk meg Péli Nikolettától, a Soproni Szociális Intézmény vezetőjétől. 


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek