| 2017. március. 3. | 1 perc olvasás

Sopron és térsége az Utazás Kiállításon

23 ország és 300 kiállító részvételével március 2-án (csütörtökön) vette kezdetét a budapesti Utazás Kiállítás. Az idei év külföldi díszvendége Oroszország, a kulturális Pannonhalma, míg a belföldi díszvendég az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált rendező Győr.

A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. idén is képviseli városunkat és a Fertő-tájat, ahol már az első napon rendkívül nagy érdeklődés fogadta standunkat.

Az eseményeket, látnivalókat tartalmazó prospektusok utáni kereslet mellett a kiállításra elkészülő legújabb Fertő-táj térkép iránt mutatkozik kiemelkedő érdeklődés. A térség standjára látogatók keresik az újdonságokat régiónkból, de sokan számoltak be arról, hogy éppen most foglaltak szállást, vagy a közeljövőben tervezik térségünk felkeresését.

A Sopron Régió Turisztikai Központ munkatársai népszerűsítik a térséget
A Sopron Régió Turisztikai Központ munkatársai népszerűsítik a térséget

A minőségi, élményekkel teli időtöltésre a Sopron Régió Turisztikai Központ kollégái hasznos tippekkel, széleskörű tájékoztatással szolgálnak az Utazás Kiállításon és továbbra is bíznak a nagy érdeklődés további töretlenségében, ahol egészen vasárnap 17 óráig várják a  vendégeket.

Budapesti Utazás Kiállítás 2017
Budapesti Utazás Kiállítás 2017

Legnépszerűbb cikkek