| 2021. május. 11. | 2 perc olvasás

Sopron hálás a rendőrök helytállásáért

A közelmúltban ünnepelt rendőrség napja kapcsán fejezte ki a város elismerését Farkas Ciprián polgármester a soproni rendőröknek. Kedden a kapitányság tíz munkatársa vehetett át jutalmat az önkormányzattól.

Sopron polgármestere minden évben kifejezi elismerését a Soproni Rendőrkapitányság azon alkalmazottjai felé, akik a rendőrkapitány előterjesztése alapján kiváló munkát végeztek az elmúlt időszakban. A keddi ünnepélyes állománygyűlésen Farkas Ciprián elmondta, a rendőrök feladata a pandémia következtében különösen összetetté vált, ennek ellenére kiváló munkát végeztek, amiért nagyrabecsülésüket fejezik ki. - A soproni rendőrkapitányság munkatársai átérzik annak a felelősségét, hogy a leghűségesebb városban teljesítenek szolgálatot - hangsúlyozta a városvezető a centenáriumi évre is utalva. A rendőrkapitányság a népszavazás 100. évfordulójának alkalmából a jubileumi zászlóval is gazdagodott.

Sopron Megyei jogú Város Önkormányzata a közbiztonság megerősítése és biztosítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért dicséretben részesítette Hatos István r. ezredest, Berényi Katalin c.r. századost, Czibere Tamás r. hadnagyot, Kovács Balázs r. hadnagyot, Horváth Péter c.r. főtörzszászlóst, Varga Klára c.r. törzszászlóst, Kelndorfer Anett r. zászlóst, Holper Krisztina c.r. főtörzsőrmestert, Simon Mihály Ferenc szenior r. főtörzszászlóst, Kertészné Kóczán Erzsébet rendvédelmi igazgatási alkalmazottat.


fotó: Griechisch Tamás

Dr. Herczeg Zoltán rendőr alezredes, kapitányságvezető is arról szólt, hogy tavaly márciusban szembesültek a Covid-19 jelentette világjárvánnyal, ami eddig soha nem látott feladatok elé állította az állományt; a határellenőrzés visszaállítása, a hatósági házi karanténba került személyek ellenőrzése is ide tartozott.


fotó: Griechisch Tamás

1992-ben döntött úgy az akkori Országgyűlés, hogy április 24-ét, Szent György napját a rendőrség napjává nyilvánítja, Szent György ugyanis a bajtársiasság, a lovagok és a lovas katonák védőszentje.

Elismerések a rendőrség napja alkalmából:

Az Országos-Rendőr-főkapitányság vezetője a Rendőrség napja, április 24-e alkalmából szakterületén huzamosabb időn keresztül nyújtott kiemelkedő tevékenységéért elismerésben részesítette:

Arnóczki Gabriella rendvédelmi alkalmazottat

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-Főkapitányság vezetője az Év Rendészeti Szakembere elismerésben részesítette:

Földvári Tamás c.r. törzsőrmestert

az Év Határrendésze elismerésben részesítette:

Vass Csaba c.r. főtörzszászlóst

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-Főkapitányság vezetője jutalomban részesítette a szolgálat példamutató ellátásáért

Jakab László rendvédelmi alkalmazottat

Varga Jenő munkavállalót

Nagy Gábor c.r. századost

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszönti 50. születésnapja alkalmából:

Horváth Richárd Péter c.r. alezredest

A Patent Távfelügyeleti Kft. területi igazgatója az együttműködés során végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben részesítette Sándor Attila c.r. törzszászlóst és Kapcsos László c.r. főtörzsőrmestert.

A Győr-Sopron Eberfurti Vasút Zrt. vezérigazgatója az együttműködés során végzett kiemelkedő munkája elismeréseként vezérigazgatói dicséretben részesítette 2021.április 24-e a Rendőrség Napja alkalmából:

Tremmel Nándor r. főtörzszászlóst

Baumgartner Ferenc c.r. törzszászlóst

Udvardi Béla Tibor szenior r. főtörzszászlóst

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Címkék: rendőrség

Legnépszerűbb cikkek