| 2019. június. 8. | 1 perc olvasás

Sopron ismét zenélt!

Immár negyedik alkalommal rendezte meg a Sopron Zenél & Utcazene Fesztivált a Hoffer Hangszer és a Pro Kultúra Sopron. Több mint 100 fellépő, 20 produkcióval lépett színpadra, azt hirdetve, hogy a zene összeköt!

Négy színpadon játszottak soproni és soproni kötődésű zenészek szombaton. A párhuzamosan zajló koncertekre sokan voltak kíváncsiak idén is. A Sopron Zenél & Utcazene Fesztivált Dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok nyitotta meg, aki köszöntőjében elmondta: a zene öröm, és a rendezvény célja, hogy a zenészek az utcákon játszanak, és bemutatkozhassanak azoknak, akik még nem ismerik őket.


fotó: Griechisch Tamás

A Sopron Zenél az elmúlt években országos hírű rendezvénnyé nőtte ki magát. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy idén az Intim Torna Illegál adott koncertet a HofferSuli tanulóinak kíséretében.

Idén is lehetett szavazni az előadókra. Aki a legtöbb voksot gyűjti, az felléphet a 2020-as VOLT Fesztiválon, a második helyezett a jövő évi Sopron Zenél nagyszínpadán állhat a közönség elé, míg a harmadik helyezett a Búgócsiga Akusztik Gardenben adhat koncertet.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek