| 2017. március. 7. | 1 perc olvasás

Sopron Régió a budapesti Utazás Kiállításon

2017. március 2 és 5 között került megrendezésre a 40. budapesti Utazás Kiállítás. Az ország legnagyobb turisztikai vására, a négy nap során közel 30 ezer látogatót vonzott.

Az idei évben a külföldi Oroszország, míg a belföldi díszvendég az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak otthont adó Győr volt. A 23 ország több mint 300 kiállítója között a Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. is részt vett.

Legnagyobb érdeklődés még mindig a térségben található látnivalók, programok, túrázási- és kerékpározási lehetőségek, valamint a szálláshelyek iránt mutatkozott. A kiállításra elkészülő Fertő-táj térkép jó döntésnek bizonyult, hiszen az előző évekhez képest, tapasztalatok alapján elmondható, hogy egyre jobban nő az igény a Fertő-táj felfedezésére, melyhez a kerékpáros utak mellett a fontosabb látnivalókat 3 nyelven feltüntető térkép nagy segítséget jelent. Az érdeklődők keresték továbbá az újdonságokat, sokan számoltak be arról, hogy éppen most foglaltak szállást, vagy a közeljövőben tervezik térségünk felkeresését.


fotó: Sopron Régió

A Sopron Régió Turisztikai Központ munkatársai nem csak a standhoz látogató vendégeknek szolgáltattak információkat, de az ország különböző városainak Tourinform irodáit is ellátták kiadványokkal, gondoskodva arról, hogy tájékoztatóinkat az ország legtöbb pontján megtalálhassák a régiónk iránt érdeklődők. 

Legnépszerűbb cikkek