| 1 perc olvasás

Sopronban hirdették ki az Országos Pickleball Bajnokság férfi páros kategóriájának eredményeit

Az idei Pickleball Országos Bajnokság férfi páros kategóriájának eredményhirdetését tartották a SVSE Teniszcentrumban szombaton. A pickleball három sportágat ötvöz, az asztaliteniszt, a tollaslabdát és a teniszt. A mérkőzések a holnapi napon is folytatódnak, a vegyes párosokkal.

Dr. Csiszár Szabolcs alpolgármester adta át a díjazottaknak járó elismeréseket.

Az Országos Pickleball Bajnokság egyik állomása itt van, Sopronban. Kiváló sportemberek vannak városunkban, akik felkarolják az adott sportágat. Kiváló közösségépítő ereje van a sportoknak, ez a hétvége illeszkedik abba a közösségi rendezvénysorozatba, amire most már méltán büszke városunk. Fontos, hogy az emberek jól érezzék magukat, és minél több programon tudjanak részt venni.
Fotók: Griechisch Tamás

Bőhm Zoltán, az Országos Pickleball Szövetség elnöke kiemelte, a tavalyi évhez képest 50%-kal nőtt a versenyengedéllyel rendelkezők száma, így tényleg azt lehet mondani, hogy a világban tapasztalható fejlődés ebben a sportágban is érződik. Az országos bajnokság négy fordulóból áll, és a legjobb három eredményt veszik figyelembe a játékosoknál.

Fotók: Griechisch Tamás

Havasi Balázs zongoraművész, zeneszerző is ellátogatott a versenyre megmérettetni magát.

Ahhoz, hogy az ember színpadra álljon, és koncertet adjon, nemcsak mentálisan kell felkészültnek lennie, hanem fizikailag is. A fizikai felkészülésem egyik alapköve a pickleballozás, ami szellemileg és testileg is formában tart. Ez egy nagyon jó stratégiai játék, és mindenkinek tiszta szívből ajánlom.

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek