| 2019. június. 14. | 1 perc olvasás

Sopronban is itt a VAKÁCIÓ!

Sok soproni iskolában elkezdődött a vakáció, a többi intézményben a hétvégén, valamint a jövő héten zárják le a tanévet. Az utolsó tanítási nap június 14-én, pénteken volt az intézményekben.

A Sopron Szakképzési Centrum Vas- és Villamosipari Szakképző Iskolában is ma tartották a tanévzáró ünnepséget. Az eseményen részt vett Dr. Simon István, Sopron alpolgármestere is, aki ünnepélyes beszéddel köszöntötte a diákokat és tanáraikat. - Köszönjük a tantestület állhatatos munkáját, amelyet önzetlenül, magas minőségben fordítottak a diákok képzésére, nevelésére és tanítására – emelte ki. - Köszönjük a szülők áldozatvállalását is, hogy abban ösztönözték és segítették a jövő generációit, hogy minél jobban fejlődjenek a tanulmányok és egyéb tudományok, készségek területén egyaránt – fűzte hozzá.  

Dr. Simon István emellett hasznos tanácsokat is adott útravalóul a diákoknak. Óva intette őket a kábítószerek és a cigaretta, valamint az alkoholok fogyasztásától és ajánlotta nekik, hogy nyáron is gyakorolják a készségeiket – végül tartalmas vakációt kívánt a tanulóknak.  

Bokor Ákos, az iskola igazgatója elmondta: a legtöbb diáknak sikerült teljesítenie a kitűzött eredményeket és az intézmény is optimista lehet. - Szeptembertől mintegy 160 kilencedikes kezdheti meg itt a tanulmányait – világított rá. - Nekik köszönhetően iskolánk kiváló ütemben tudja folytatni a munkáját – tudtuk meg tőle.  

A diákoknak két és fél hónapos nyári szünet kezdődik. A 2019/2020-as tanév szeptember másodikán, hétfőn indul majd.

Legnépszerűbb cikkek