| 2017. április. 21. | 1 perc olvasás

Sopronban több óvoda és egy iskola udvarán is segítettek a tűzoltók

A szerdai számos beavatkozás után, csütörtökön reggeltől is egész az esti órákig tartottak a viharos idővel kapcsolatos tűzoltói beavatkozások Győr-Moson-Sopron megyében, a legtöbb riasztás Sopronból érkezett.

Leginkább kidőlt fák okoztak gondot, de lógó és a környezetét veszélyeztető reklámtábla eltávolítását is végezték a tűzoltók.  Sopronban több óvoda  és egy iskola udvarán is beavatkoztak az egységek, letört ágakat, kidőlt fákat távolították el, amelyek akadályozták a közlekedést, vagy veszélyeztették az arra járókat.

A délutáni órákban Győrben is több útra dőlt fához riasztották a tűzoltókat, aztán az esti órákra javult az időjárási helyzet, így a nap folyamán összesen negyvenszer riasztották megyénk tűzoltóit, a hivatásosok munkáját több helyen az önkéntes tűzoltók is segítették. Reggelre, szinte minden fogyasztónál visszaállt az áramszolgáltatás is. - tájékoztatta portálunkat Ruskáné Takács Anita tűzoltó főhadnagy, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársa.


fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Legnépszerűbb cikkek