| 2022. szeptember. 22. | 1 perc olvasás

Sopronból jelentkezik a Retro Rádió

Újra itt az ősz, eljött hát az ideje, hogy elhagyja a biztonságos kis stúdiót, felkerekedjen és turnéra induljon a Bochkor. Bochkor Gábor és Lovász László ismét bepakolja hát a bőröndjét és újabb 5 magyar várost látogat meg szeptember 26-30 között. Az első állomás Sopron.

Tavasszal a Szívesen! Turnén öt városban látogattak el egy-egy hallgatóhoz adás előtt. És mivel ezek a találkozások nagyon jól sikerültek, Bochkor Gábor és Lovász László úgy döntöttek, az őszi turnéjukon még a VIP boxnál is nagyobb ajándékot visznek: a komplett kapszulastúdiót.

A fiúk nagyon sok meghívást kaptak az ország minden részéről. Végül a többszáz jelentkező közül kiválasztották azt az 5 rajongót, akik vendéglátóként nem csak Bochkor Gábort és Lovász Lászlót, de a városban és környéken lakó többi Bochkor-hallgatót is örömmel fogadják.

A Bochkor ráadásul minden városban lehetőséget ad egy-egy helyi zenekarnak is, hogy bemutatkozzanak a Retro Rádió élő adásában. A fellépők kiválasztásában is a hallgatóktól kértek és kaptak segítséget.

A turné első állomása Sopron lesz:

Helyszín: Várkerület, Mária-szobor
Időpont: 2022. szeptember 26., 6:08-10:00
Fellép: Pair o' Dice

A vendéglátók és a Bochkor műsorvezetői mindenkit értékes nyereményekkel, játékokkal és egy-egy minikoncerttel várnak a Szívesen+ turnén.

Borítókép; Bochkor Facebook oldala

Legnépszerűbb cikkek