| 2018. június. 20. | 1 perc olvasás

Sopronért Emlékérem átadás a Hunyadi évzáróján

Ünnepélyes keretek között zárta a tanévet a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Iskola. Az ünnepségen adta át Dr. Fodor Tamás polgármester a Sopronért Emlékérmet Tremmer Bernadett igazgató helyettesnek.

Hagyományos Istentisztelettel egybekötött évzáróját tartotta a Hunyadi János Evangélikus Iskola az Evangélikus templomban. Rajnai Károly igazgató búcsúzott a tanulóktól, kellemes nyarat kívánva. Az intézmény vezetője gratulált a kiemelkedően teljesítő diákoknak, akiknek átnyújtotta a megérdemelt jutalmukat.  

Dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok ismertette a közgyűlés döntését. Mint mondta, a Sopronért Emlékérem adományozható azoknak a soproni magánszemélyeknek, illetve közösségeknek, akik jelentős mértékben hozzájárultak Sopron város jó hírnevének terjesztéséhez, rangjának, vonzerejének emeléséhez, a város érdekeinek előmozdításához. Tremmer Bernadett, 30 éve a gyerekekért és Sopronért dolgozik. 18 éve tagja a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Iskola tantestületének. Tehetséggondozó munkája egész városunk javára válik.

A Sopronért Emlékérmet Dr. Fodor Tamás adta át Tremmer Bernadettnek, a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola igazgató helyettesének. Sopron polgármestere gratulált az elismeréshez, majd a város összes pedagógusának köszönetet mondott áldozatos munkájukért, majd a gyerekeknek jó pihenést kívánt a vakáció idejére.  

Az évzárón készült fotókat itt tekinthetik meg:

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek