Soproni Advent 2018

Sopronban az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő-, és fahéj illattal, étel és ital finomságokkal, kézműves termékekkel várják a szervezők november 30-tól a vendégeket a Várkerületen és a Fő téren.

A vendégsereg a  Fő téren felállított óriás fenyőfa, a hívogató betlehem és a mindenki számára figyelemfelkeltő adventi kalendárium sokszínűsége mellett megtalálja majd a Várkerületen a legkiválóbb hazai kézműves remekeket és az ajándéknak is remek termékeket a kirakodóvásárban valamint meleg gasztronómiai finomságokkal is kényeztetheti magát.

Teakülönlegességek, forralt bor, puncs és természetesen a gyermekpuncs mellett a kicsik és nagyobbak is örömüket lelhetik majd a színpadi programokban is, ahol Sopron szinte valamennyi iskolája és óvodája bemutatja műsorát. A legkisebbek és a kicsit nagyobbak után Sopron már ismert, vagy még kevésbé ismert, de feltörekvő tehetségei is megcsillogtatják majd tudásukat, amely mindig nagyon népszerű program. 

Az első hét programja
Az első hét programja

Az advent várás során a szervezők természetesen nem feledkeznek meg az ünnepvárás meghittségéről sem, így minden vasárnap közösen gyújtanak meg az érdeklődőkkel a város  hatalmas adventi koszorúján egy-egy újabb gyertyáját.


fotó: sopronmedia.hu archívum (2017)

Legnépszerűbb cikkek