Soproni alkotó kapta az Év Természetfotója díjat

Nagy Bertold macskabaglyos képét a zsűri „Az Év Természetfotója 2018” kitüntető címmel jutalmazta a Natur Art által megrendezett az Év Természetfotósa pályázaton. 4000 beérkezett képből választották ki a helyi alkotó Délutáni pihenő című képét.

Immár 26. alkalommal írta ki a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége Magyarország és Közép-Európa legrangosabb természetfotós pályázatát.

A zsűri összesen mintegy 4000 képből válogatott. A díjakért az utolsó fordulóban 125 mű versengett. A elismeréseket november 6-án adták át a Magyar Természettudományi Múzeumban, ahol megnyitották a pályázat legjobb képeiből rendezett kiállítást, és bemutatták a döntőbe jutott fotókból összeállított kötetet is.

Nagyszerű érzés volt a kiállításon, ahogy az emberek hosszasan elidőztek a természet csodái előtt, amelyeket mi fotósok hoztunk el nekik- idézte fel portálunknak az ünnepi pillanatokat Nagy Bertold. Hiszem, hogy ezekkel a képekkel érzelmeket lehet kiváltani, szemléletet lehet formálni és talán tudunk tenni valamit a természet ezen csodáinak védelméért. -tette hozzá a díjazott.

Az Év Természetfotója: Nagy Bertold: Délutáni pihenő
Az Év Természetfotója: Nagy Bertold: Délutáni pihenő
Nagy Bertold (jobb szélen) a díjkiosztón
Nagy Bertold (jobb szélen) a díjkiosztón
facebook

facebook

Legnépszerűbb cikkek