| 2016. október. 5. | 1 perc olvasás

Soproni Aranyidők - 10 aranyérem elevenedik meg a tablón

Szombaton színes és látványos programmal nyitottuk meg a szezont, melynek keretében magasba emelkedtek a junior és a 10. felnőtt bajnoki elsőségnek emléket állító zászlók. A jubileum alkalmából ajándéktárgyakkal és két igényes poszterrel is kedveskedünk szurkolóinknak. - írja az Uniqa-Sopron hivatalos oldala.

Az egyiket már a szombati mérkőzés előtt megvásárolhatták butikunkban (több újonnan elkészült ajándéktárgy - kulcstartó, hűtőmágnes, nyakpánt, autóillatosító - mellett). Az a3-as méretű poszteren a 10. bajnoki címet szerzett csapatunk mellett a korábbi 9 magyar bajnok és a Ronchetti Kupa győztes együttesünk fotója is helyet kapott. 


kép: wb-sopron.com

A jövő héttől ennél nagyobb méretben lesz kapható Szénási Ferenc, a soproniak között csak Széna-ként emlegetett grafikus művész karikatúrája, melyen aranyos csapataink edzői mellett egy-egy ikonikus játékosunk portréja elevenedik meg. Szerettünk volna egy igazán egyedi tablóval átölelni az 1989-es élvonalba kerülés óta eltelt 27 szezont, melyet Széna tökéletesen elénk varázsolt. A 10 elsőséget, és a klubban ezen idő alatt megfordult 170 kosarast 10 játékosunk képviseli a karikatúrán, melyen klubunk címerei, és az aranyos évszámok is megtalálhatók. 


kép: wb-sopron.com

Ahogy azt Török Zoltán ügyvezetőnk elmondta, a minőségi poszter elkészítése mellett egy évkönyv kiadása is tervbe van véve, melyben a fotók mellett rengeteg érdekes statisztikával is szolgálni szeretnénk a mögöttünk levő közel három évtizedből. Tudták például, hogy a szombati szezonnyitóig 97599 pontot szereztünk, 1238 mérkőzésen? Hogy klubunk pontrekordere Balogh Bubu, 5636 ponttal? Hogy a legtöbb alkalommal Honti Kata öltötte magára klubunk mezét? Rengeteg érdekes adat van a birtokunkban, melyekből egy-egy mérkőzésünk alkalmával is szemezgetni fogunk. - számol be a honlap. 

Legnépszerűbb cikkek