| 2022. augusztus. 29. | 1 perc olvasás

Soproni Egyetemi Napok - elindult a jegyértékesítés

A Soproni Egyetem hagyományteremtő szándékkal 2022. szeptember 15-én és 16-án első alkalommal rendezi meg a Soproni Egyetemi Napokat az intézmény campusán, amelyre elindult a jegyek értékesítése.

A kétnapos rendezvényen a magyar könnyűzenei élet ismert előadóinak fellépése mellett egésznapos kiegészítő programokkal, sportnappal, interaktív élményekkel várják az érdeklődőket. A rendezvény lehetőséget ad az öregdiákoknak a kapcsolatápolásra, a jelenlegi és az idén felvételt nyert hallgatóknak pedig az ismerkedésére. A város fiataljai bepillantást nyerhetnek az egyetem képzéseibe, az eseményhez kapcsolódó sportnapon pedig megismerkedhetnek az intézmény és a SMAFC nyújtotta sokrétű sportolási lehetőségekkel.

A program szeptember 15-ei nyitónapján házigazdaként DJ Bazsx tevékenykedik, majd a népszerű DJ és dalszerző, DR BRS fokozza fel a hangulatot. Az est fő műsorszámaként, a hazai modern pop-beat-rock egyik legjelentősebb fiatal zenekara, a Blahalouisiana veszi bírtokába a színpadot, majd a nyári zenei fesztiválok hangulatát eleveníti meg korunk egyik legismertebb DJ-je, Yamina.

Pénteken 16 órától a soproni zenei élet népszerű formációja, a Passion Project csap a húrok közé és adja meg az alaphangulatot. 18 órától érkezik a nyár egyik legkedveltebb himnuszát jegyző Nemazalány x Sofi duó, akiknek Üres Szívekre elkeresztelt daluk a bulik megkerülhetetlen slágere. Őket követi Magyarország legkedveltebb elektronikus zenei formációja, hihetetlen energiákat mozgósító koncertjével, a Brains. Ezután DJ Regán Lili áll a lemezjátszók mögé és mozgatja meg a közönséget. Az nap lezárásaként Dennis Da Chomis és Octozis teszi emlékezetessé az estét és az első Soproni Egyetemi Napokat.

Részletes program és további információk a jegyvásárlásról az esemény facebook oldalán:

Soproni Egyetemi Napok – 2022

Borítókép: Blahalouisiana facebook oldala

Képfelirat

 

Legnépszerűbb cikkek