Soproni Kézműves Műhelyek

Vasárnap várta az érdeklődőket a Soproni Kézműves Műhelyek. A programra sokan voltak kíváncsiak: megtelt a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara udvara felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt. A rendezvényt csaknem egy éves szervező munka előzte meg, és a szervező azt tervezi, hogy mostantól rendszeresen várja majd hasonló program a kézműveskedés iránt érdeklődőket.

Ólomüvegezés, kerámia, dísztárgy-készítés, korongozás, porcelánfestés, hannafestés és még sok már érdekesség várta a látogatókat a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara udvarában - Horváth Vilmos, a szervezet elnöke portálunknak elmondta: örömmel bocsájtotta rendelkezésre a helyszínt, hiszen az ilyen programokkal lehet  kézműves tevékenységet népszerűsíteni nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek körében is. A vasárnapi rendezvényre mintegy 15 kiállító érkezett, akik a kézművskedés minden fortélyával megismertették a látogatókat. 


fotó: Griechisch Tamás

A szervezők célja a rendezvénnyel az, hogy megismertessék a látogatókkal, hogy a kézműves szakma milyen sokszínű, valamint az, hogy a gyerekeknek olyan érdekességeket tanítsanak, amelyekkel az iskolapadban nem találkoznak. Mostantól váthatóan rendszeresen várja majd az érdeklődőket hasonló program a Soproni Kereskedelmi és Iparkamarában.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek