| 2021. december. 15. | 1 perc olvasás

Soproni rendőrök váltották valóra Gréta álmát

A hétéves Gréta arról ábrándozott, hogy egyszer egy rendőrautó viszi haza az iskolából. A soproni rendőrök örömmel teljesítették a kislány álmát. Szabó Noémi r. zászlós és Nagy Csaba c.r. főtörzsőrmester egy ajándékokkal teli hátizsákkal várta a Grétát az iskola kapujában.

A kislányomat a szomszédos településre viszem át naponta iskolába, így többször is látta az út szélén álló rendőrautókat. Gyakran vágyakozva mondta, hogy szeretné ha egyszer egy rendőrautóval mehetne haza. – mesélte Gréta anyukája. Ezt követően az édesanya e-mailben felvette a kapcsolatot a Soproni Rendőrkapitánysággal, melyben azt kérte, hogy amennyiben lehetséges, gyermeke december 14-i születésnapja alkalmából kapjon egy rendőrautós fuvart hazáig.

A kapitányság rendőrei örömmel tettek eleget a felkérésnek. Szabó Noémi r. zászlós és Nagy Csaba c.r. főtörzsőrmester egy ajándékokkal teli hátizsákkal várták a kislányt az iskola kapujában, aki hatalmas mosollyal köszöntötte őket. Ámulva nézte a rá várakozó rendőrségi gépjárművet, amiben kisöccsével még a sofőrülést is kipróbálhatták. Elmondta, hogy el se tudja hinni, hogy egy igazi rendőrautóban utazhat. Útközben elárulta, hogy mindent imád, ami rendőrös. Nagyon szeretné, ha egy rendőrös pizsamát hozna neki a Jézuska.


fotó: police.hu

- Azt igazából nem tudom eldönteni, hogy mi szeretnék felnőtt koromban lenni, de most már egyre biztosabb vagyok abban, hogy rendőr – válaszolta vigyorogva a feltett kérdésre.

Boldog születésnapot Gréta!


fotó: police.hu

Legnépszerűbb cikkek