| 2016. október. 9. | 1 perc olvasás

Soproni shotokan sikerek Hévízen

2016. október 8-án rendezték Hévízen a 1. Hévíz Európa Kupa és BKOH Országos Bajnokságot, melyen 200 induló közel 400 nevezéssel vett részt. A soproni Shotokan Tigrisek SE. tizenöt indulóval a második legeredményesebb csapat címét szerezte meg.

A felnőttek mezőnyében, a 19-39 éves korosztályban, Réthy Hunor élete első karate versenyén szépen szerepelve kumitében 1., katában 2. helyet szerzett, míg  Bárány Renáta katában és kumitében is 1. helyen végzett a soproni egyesület színeiben.  

A Shotokan Tigrisek SE. edzője, Gáncs Krisztián egész napos bíráskodás után katában 2., kumitében 3. helyen végzett a 40+-os kategóriában a haladók között.

A gyerekek -  sokszor 30 fős csoportokban versenyezve - a nemzetközi mezőnyben szép eredményeket értek el mind formagyakorlatban, mind pedig küzdelemben, ezzel is tovább öregbítve a soproni küzdősport hírnevét. 

Eredmények: 


Bartokos Lili kumite 1. hely, kata 3.hely
Gáncs Dávid kata 1.hely
Tóth Balázs kata 2.hely
Gáncs Adrienn kata 3.hely
Eőry Viktória kata 3.hely
Tóth Luca kumite 3.hely, kata 4.hely
Tóth Anna kata 4.hely
Sarang Rebeka 5.hely
Sarang Benjamin 5.hely

Bendekovics Dorka, Gergácz Péter és Halász Kornél is, életük első komolyabb versenyén szépen helyt állt, nekik is jár a gratuláció. 


Jövő héten a soproni egyesület a szlovéniai Domzaleba látogat egy nemzetközi versenyre, ahol első sorban azok a versenyzők kapnak majd lehetőséget, hogy megmérettessék tudásukat, akik a jövő évi csehországi SKIF Európa Bajnokságra készülnek.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek