Soproni Shotokan sikerek Zalaegerszegen

A Shotokan Tigrisek SE. versenyzői Zalaegerszegen vettek részt a III. Kawasoe Emlékversenyen, ahol szép eredményekkel zárták a megmérettetést.

Norio Kawasoe sensei sok éven keresztül segítette a magyar shotokan karate fejlődését, így az ő emlékére került immár harmadik alkalommal került megrendezésre a megmérettetés, ahol 21 egyesület több mint 200 nevezést adott le. A III. Kawasoe Emlékversenyen a hazai egyesületek mellett Szlovéniából is érkeztek versenyzők, ahol igazán erős mezőny gyűlt össze. 

A verseny egyben jól szolgált arra is a soproni egyesület szemponjából, hogy lehetőséget biztosított arra, hogy Gáncs Adrienn és Gáncs Dávid megkezdje a jövő júliusi csehországi SKIF Világbajnokságra való felkészülést is.

A két soproni versenyzőt egy kellemes meglepetés is érte a zalai versenyen, hiszen  Gáncs Adrienn és Gáncs Dávid az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményükért egy emléklapot is átvehettek Lovász György senseitől, a Shotokan Karate International Magyarországi Szervezetének elnökétől.

A Shotokan Tigrisek SE. versenyzői a népes mezőnyben igazán helyt álltak, hiszen remek eredményekkel zárták a szinvonalas versenyt, amely a jövőre tekintve bizakodásra adhat okot.  

 

Eredmények:

Gáncs Adrienn Kata 1.hely, Kata felnevezés idősebb korosztályba 3.hely
Gáncs Dávid Kata felnevezés 2.hely, Kumite 3.hely
Gergácz Péter Kata 4.hely
Halász Kornél Kata 5.hely

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek