Soproni sikerek a Pickleball OB első napján

Szép eredményeket értek el a Lővér ATSE versenyzői a hétvégi megmérettetésen. A junior egyéni versenyszámban a még csak 14 éves Szeli Fruzsina ezüstérmet szerzett az elmúlt heti pingpong három megyebajnoki aranyérme után. 5. lett Tarr Sára, 9. Szeli Lénárd.

Lővér ATSE

A négy fordulóból álló Magyar Bajnokság 2. állomása a budapesti Marczibányi téri szabadtéri pályákon a hajnali eső miatt közös jó hangulatú bemelegitéssel-pályatakaritással kezdődött: a versenyzők szárazra törölték a pályákat. 
A férfi egyéni versenyszámban Tarr Sándor már a csoportmérkőzéseken felhivta magára a figyelmet, a legutóbbi forduló ezüstérmesét, a 2. számú magyar játékost, Kinál Zoltánt győzte le, majd a főtáblán meg sem állt a döntőig, ahol ellenfele a top1 hazai játékos, a nála több mint 10 évvel fiatalabb Szent-Andrássy Márk volt. A remek versenyző még Magyarországon soha nem veszitett szettet sem, és nemzetközi szinten is szép eredményei vannak, a soproni játékos viszont már 11:7- re vezetett a döntőben (a csoportmérkõzések 11 pontig tartottak, a fõtáblától viszont 15 pontig játszottak). 

Lővér ATSE


A fináléban a favorit budapesti játékos fordítani tudott , 15-12-re nyert óriási küzdelemben. Az ezüstérem hatalmas eredmény, a soproni Tarr Sándor még nincs egy éve, hogy megismerte a pickleballt. A 3. helyezett Havasi Balázs lett.
9. Dr. Paár Dávid 10. Kiss László  14. Szeli László. 

Legnépszerűbb cikkek