| 2021. november. 18. | 1 perc olvasás

Soproni tehetség az atlétikai válogatottban

A Soproni FAC 1900 Sport Egyesület versenyzője Makk Bálint bekerült az atlétika korosztályos válogatottba. A kemény edzések meghozták az eredményt. - olvasható a SFAC közösségi oldalán.

A SFAC hivatalos értesítést kapott a Magyar Atlétikai Szövetség utánpótlás referensétől Kovács Zoltántól és Scheidler Géza sportszakmai igazgatótól melyben gratulálnak Bálint Makknak:

"Örömmel és elismeréssel gratulálunk, hogy idei teljesítményeddel kivívtad a magyar atlétikai korosztályos válogatott címet! A sport minden területén komoly megtiszteltetés, mikor valaki beléphet azok körébe, akik a legmagasabb tudásszinttel képviselhetik hazájukat! Az elismerés mellett ne feledd, hogy köszönet jár ezért szüleidnek, edződnek és edzéstársaidnak is!"

Az idei szezonban több nemzetközi versenyt is töröltek a versenynaptárból a világjárvány okozta bizonytalan helyzet miatt, az atlétikában ez a 18 éven aluliakat érintette elsősorban, így Bálintot is. Ezért is tartotta a szövetség fontosnak kiemelni a kiváló teljesítményeket. Bálint hamarosan egy emlékpólót is fog kapni az eredményei elismeréseként a Magyar Atlétikai Szövetségtől. - közölte az atlétikai egyesület közösségi oldalán. 

Borítókép forrása: facebook.com/SFAC

Legnépszerűbb cikkek