| 2021. február. 20. | 1 perc olvasás

Soproni zenész A DAL színpadán

Ma este 19.35-től a top 40 eddig nem látott produkciói mutatkoznak be A Dal 2021 negyedik, egyben utolsó válogatójában. A fellépők között szerepel a Luscinia együttes, melynek basszusgitárosa Őri Sebestyén. A soproni tehetség a zenekar megalakulásáról, az élő show-ra való felkészülésről és a jövőbeli tervekről is mesélt Mozaik című műsorunkban.

A Luscinia együttes 2019-ben alakult, az énekes, Seres Kitti hívta össze a barátait, hogy alapítsanak egy pop-rock zenekart,  a fiúk pedig örömmel beleegyeztek. Kitti írta a Labirintus szövegét, amivel a kiút közös keresése a célja, és azt szeretné leginkább, hogy a nézők három percre felejtsenek el mindent és csak bulizzanak a zenekarral.

Őri Sebestyén négy éves korától a Soproni Zeneiskola növendéke volt. Később klasszikus gitár tanszakon tanult, majd az ütős tanszakon fejezte be zeneiskolai tanulmányait. Basszusgitáron kezdetben autodidakta módon tanult majd a HofferSuli diákja lett. Jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdió növendéke. 

A soproni zenész elmondta: A zenekar nagy erőkkel készül a Dal 2021 negyedik válogatójára. A Labirintus című dalunk mellyel a Dal színpadára lépünk, a zenekar rockos oldalát mutatja meg. A terveink között szerepel, hogy a szülővárosainkban egy-egy koncert keretében mutassuk be dalainkat a közönségnek. Jelenleg a nagylemezünkön dolgozunk ahol a funky-tól a metálig minden műfaj megjelenik - tudtuk meg Őri Sebestyéntől.  

Borítókép; mediaklikk.hu

Legnépszerűbb cikkek