| 2016. május. 1. | 1 perc olvasás

Sportmajális: a verseny, ahol mindenki győztes

Míg szombaton a Haladás – FTC mérkőzés szurkolóitól, addig vasárnap gyerekzsivajtól és szülők szurkolásától zengett a Városi Stadion.

A sport és a labdarúgás népszerűsítése céljából immáron 8. alkalommal rendezték meg a soproni Sportmajálist, ahol helyi és környékbeli óvodák versenyezhettek egymással.

A nagyszabású sportrendezvényen a labdarúgáson kívül különböző ügyességi és sorfeladatok során mérethették meg magukat az óvodások, de egy-egy versenyszám során még a szülők is próbára tehették erejüket.

Csiszár Ákos, a SC Sopron elnöke elmondta: Minden gyermekre, aki sportol, a sport nagyköveteként tekintenek. Az egyesület célja a sportolásra és az egészséges életre nevelés. Ezt tükrözi az esemény mottójuk is, miszerint „A sport egészségre nevel.”

A versenyben résztvevő, közel 250 óvodás számára a város vezetői, Dr. Fodor Tamás polgármester, Dr. Simon István alpolgármester, Péli Nikoletta és Barcza Attila képviselők adták át az elismerésül járó aranyérmeket.

Az eredményhirdetésen a szervezők külön figyelmet fordítottak az édesanyákra, akiket Anyák-napja alkalmából verssel és tapssal köszöntöttek fel, így nemcsak a gyerkőcök, de az értük szurkoló óvónők és szülők is elégedetten térhettek haza a versenyről, ahol mindenki győztes volt.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek