Sportolj Sopron 2018! – Megmozdult a város a sportágválasztón

Ismét nagy sikere volt a Sportolj Sopron! rendezvénynek. A szervezők hagyományteremtő szándékkal hívták életre tavaly az egészséges életmódot népszerűsítő sporteseményt. Szombaton a helyi sportegyesületek által felvonultatott tucatnyi sportágat próbálhatták ki a résztvevők.

A Novomatic Aréna nagyterme és a városi stadion edzőpályája adott otthont a Sportolj Sopron! nevű rendezvénynek, amelyet idén második alkalommal szervezett meg a városi sportfelügyelet.

A szervezők célja, hogy bárki megismerje a nemzeti sportvárosban ténykedő egyesületeket, ahol kiváló szakemberek és sportlétesítmények várják a mozogni vágyókat. Az érdeklődők ki is próbálhatták a különböző sportágakat.

- Most már biztos számunkra, hogy a Sportolj Sopron! sok olyan gyermek és felnőtt számára nyújtott segítséget, akik még nem találták meg kedvenc sportolási lehetőségüket - mondta Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő a sopronmedia.hu kérdésére. Hozzátette, legfontosabb célunk, hogy minél többen találják meg a számukra megfelelő mozgásformát, ezzel kiegyensúlyozottabbak és egészségesebbek legyenek, ehhez nyújtottak nagy segítséget a városban működő egyesületek.

A nap végén értékes ajándékokat, labdákat, hátizsákokat, sportfelszereléseket sorsoltak ki a sportolást választók között. A szervezők ígérete szerint jövőre is lesz Sportolj Sopron!   

Legnépszerűbb cikkek