| 2017. november. 9. | 1 perc olvasás

Sportparkkal gazdagodott a Jereván lakótelep

A fittnesspark 11x16 m alapterületű, talajszintjén ütésálló gumival van borítva. Az eszközpark változatos, így mindenki megtalálhatja a számára fontos edzési formát.

Újabb örömteli hír a soproniak számára az, hogy egy sportparkkal is gazdagodott a város, hiszen csütörtökön délelőtt került átadásra az új work out pálya a Jereván lakótelepen. 

Az átadóünnepségen Dr. Fodor Tamás polgármester és Barcza Attila, városi tanácsnok, az Ifjúsági, Turisztikai és Sport Bizottság elnöke hívta fel a figyelmet arra, hogy ez a sportpark a mozgás és a testedzés népszerűsítését szolgálja, amely modern eszközök segítségével nyújt lehetőséget a sportoláshoz. A mindennapokban kiemelten fontos az egészséges életmód mellett a sportolás, a testmozgás gyakorlása, amelynek elősegítését hívatott elősegíteni ez a bárki számára igénybe vehető új sportpark, amely a Jereván lakótelepen a Tó utca végén, az Ibolya tó partján található. 

Az átadóünnepségen Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi önkormányzatának elnöke és Csiszár Ákos önkormányzati képviselő is örömét fejezte ki, hogy a nagyszabású fejlesztések mellett egy ilyen remek sportolási lehetőséget bíztosító park is megvalósulhatott a városrészben. 

A fittnesspark 11x16 m alapterületű, talajszintjén ütésálló gumival van borítva. Az eszközpark változatos, így mindenki megtalálhatja a számára fontos edzési formát, amelyen összesen 17 féle eszköz biztosítja a változatos edzési lehetőséget. 

A fittnesspálya 100%-os kormányzati támogatásból valósult meg, összege 16 millió forint volt.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek