Sportszervezetek vezetőit köszöntötte a városvezetés

A közelgő ünnepek alkalmából idén is megköszönte a soproni városvezetés a helyi sortszervezetek, egyesületek vezetőinek az egész éven át tartó kitartó munkát.

Idén rendhagyó körülmények között köszönte meg a városvezetés a sportszervezetek munkáját, a Városháza dísztermébe az egyesületek képviselői több ciklusban, kisebb csoportokban érkeztek kedden, betartva a szükséges járványügyi előírásokat.

A szervezetek vezetőinek dr. Farkas Ciprián polgármester és Csiszár Szabolcs alpolgármester gratulált teljesítményeikhez és adott át nekik ajándékcsomagokat.


fotó: Griechisch Tamás

Dr. Farkas Ciprián elmondta, hogy Sopron nemzeti sportváros, amelynek sportolói évről-évre remek teljesítménnyel viszik a város hírnevét az ország minden pontjára és határainkon túlra is.

Kiemelte, hogy a város nagyra értékeli a sportszervezetek munkáját, hiszen a legkisebbektől a legnagyobbakig büszkék lehetünk valamennyi sportolónkra. A következő év az 1921-es népszavazás századik évfordulója alkalmából emlékév lesz, s a polgármester azt kérte, hogy a centenárium emlékévében még nagyobb sikerekkel halmozzák el a soproniakat a sportolók.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek