| 2017. március. 14. | 1 perc olvasás

Stílus- és egészségtippek profiktól: Tavaszi Ét-Trend Sopronban

A Világ- és Európa bajnok aerobic szakedző, Katus Attila valamint a közismert stylist, Lakatos Márk segít a tavaszi megújulásban a Tavaszi Ét-Trend című eseményen, amit március 18-án rendeznek meg a Liszt központban.

A 10 órakor kezdődő programon négyféle edzés mozgatja meg a közönséget: Katus Attila aerobicra, Árki Heni alakformáló és zsírégető tornára, Pintér Enikő gerinctornára, Lőrinc-Véger Judit pedig Etka jógára várja az érdeklődőket.

13.30-kor kezdődik Lakatos Márk „Stílusterápia” című előadása, melyen szó lesz az egyéni stílus kialakításának lépéseiről, az idei tavaszi-nyári trendekről, illetve az önbizalom építésének kérdéséről. Az előadás után „Stíluspercek” következnek, melyek során Lakatos Márk szakmai csapata tart rövid konzultációkat, ahol mindenki felteheti a számára legfontosabb kérdéseket a hajformázás, a bőrápolás, a sminkelés vagy az öltözködés témakörében.  

A vezető fodrászunkból, sminkesünkből és stylistunkból álló csapat célja az, hogy a konzultációk során olyan tanácsokat adjanak, amelyek a mindennapokban hasznosíthatók. Apró dolgok ezek, amit mindenki bele tud illeszteni a saját életébe. Ehhez természetesen szükséges egy kis nyitottság a vendégek részéről, de azt hiszem, ezzel nincsen probléma, hiszen éppen ezért látogatnak el a rendezvényeinkre. – mondta el Lakatos Márk a programjuk kapcsán.

A Tavaszi Ét-Trend keretében további előadásokat hallhatnak az érdeklődők az egészségügyi kiadások csökkentésének lehetőségéről valamint bemutatkozik egy természetes alapanyagokból készülő étrend-kiegészítő is. A program teljes ideje alatt lehetőség lesz ingyenes vércukor- és vérnyomásmérésre, hajdiagnosztikára, emellett kozmetikumok, étrend-kiegészítők, ékszerek vására is várja a látogatókat. 

Jegyinformáció és részletes program a www.prokultura.hu oldalon található. 

Legnépszerűbb cikkek