| 2022. április. 27. | 1 perc olvasás

Súlyosan bántalmazta párját a csornai férfi

A Csornai Rendőrkapitányság egy 28 éves farádi férfival szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást. "Hogy távolabb tartsam, megfejeltem" - vallotta a férfi.

A rendőrségre 2022. április 25-én 19 óra 6 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Csornán, a Petőfi lakótelep egyik lakásában verekedés történt. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy – közös italozást követően – egy 28 éves fiatalember a barátnőjével szóváltásba keveredett. A veszekedést tettlegesség követte, amelynek során a férfi fojtogatta, majd lefejelte a 27 éves párját, akinek sérüléseket okozott.  

Tettét követően a feltételezett elkövető a helyszínről személygépkocsival elhajtott, őt a rendőrök rövid időn belül Barbacs és Bősárkány közötti úton megállították, elfogták és a Csornai Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a fiatalembert súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte, és a rendőröknek elmondta: a veszekedés és az ezt követő verekedés során a barátnőjét csak azért fejelte le, hogy távolabb tudja tartani magától.

Címkék: police.hu

Legnépszerűbb cikkek