| 2017. július. 27. | 1 perc olvasás

SVSE: Új igazolások, szerződéshosszabbítások

Gőzerővel készül a hétvégi bajnoki rajtra az SVSE NB II-es labdarúgócsapata. A soproni együtteshez két labdarúgó szerződött, emellett több játékos meghosszabbította szerződését.

Új játékos a keretben az 1991-es születésű Ágh Zoltán, aki a szlovákiai FC STK 1914 Samorin (Somorja) együttesétől került városunkba. A belső védővel két éves szerződést kötött a klub.

Szintén új igazolás Szőke Dániel. Az 1998-ban született középpályás a Haladás játékosa, az SVSE-hez kölcsönszerződéssel került egy évre. A tavalyi keret játékosai közül egy évvel hosszabbította meg szerződését a támadó Batizi-Pócsi Balázs, két szélső, Garda Géza és Gyürki Gergő valamint a belső védő Fehér Zoltán. A rutinos kapus, Heinrich Márk, valamint a csatár Horváth Péter további két évre írta alá szerződését. Két tehetséges fiatal soproni játékos profi szerződést kapott: Harangozó Bence és Kovács Dominik is két éves kontraktust írt alá az SVSE-vel.

Az SVSE együttese július 30-án, vasárnap 19.00 órától Siófokon játssza szezonnyitó mérkőzését a 2017/18-as szezonban. Az első hazai találkozó augusztus 6-án, vasárnap 17.30-tól lesz, a Vasút hazai pályán a Csákvár együttesét fogadja.

 

 

 

nyitókép: svse.hu / Tóth Zsombor

Címkék: SVSE

Legnépszerűbb cikkek