| 2016. augusztus. 31. | 1 perc olvasás

Swietelsky-Soproni VSE: Ismét soproni színekben Fehér Zoltán

Sopronban folytatja pályafutását Fehér Zoltán. A rutinos védő kölcsönszerződés alapján, a Haladás játékosaként, egy évre érkezik a Swietelsky-Soproni VSE együtteséhez.

Fehér Zoltán neve minden soproni futballrajongó számára ismerősen cseng: a játékos tagja volt az egykori Matáv FC Sopron 2005-ös, kupagyőztes csapatának. Fehér Zoltán Sopron mellett a Vasas, az ETO FC Győr és a Haladás színeiben 269 alkalommal szerepelt a legmagasabb osztályban, a mérkőzéseken 5 gólt szerzett.

Az 1981-es születésű, 178 cm magas, 80 kg-os védő továbbra is a Szombathelyi-Swietelsky Haladás játékosa marad, a két klub megállapodása alapján Sopronba egy évre kölcsönbe érkezik.

Fehér Zoltán egy évig kölcsönben szerepel Sopronban
Fehér Zoltán egy évig kölcsönben szerepel Sopronban
fotó: VB

Fehér Zoltán mellett egy másik rutinos labdarúgóval is bővült a Swietelsky-Soproni VSE játékoskerete. A szerb-magyar állampolgárságú Sasa Popin is az NB II-es csapathoz igazolt. A kiváló testfelépítésű csatár fél éves kölcsönszerződés alapján érkezik Sopronba a Haladástól.

 

Sasa Popin 2014-ben, a Pápa színeiben mutatkozott be az NB I-es bajnokságban, első magyarországi, élvonalbeli mérkőzésén győztes gólt szerzett a Ferencváros elleni találkozón. A kiváló testfelépítésű, jól fejelő, 202 cm magas, 98 kg-os labdarúgó 2015-ben igazolt a Haladáshoz, a szombathelyi csapatnál az utóbbi hónapokban azonban kevés játéklehetőséghez jutott. Az 1989-es születésű, jobblábas csatár eddig 40 alkalommal szerepelt az NB I-ben, ezeken a mérkőzéseken 4 gólt szerzett.

Legnépszerűbb cikkek