Szabadtéri fotókiállítás a Jereván lakótelepen a Nemzeti Összetartozás Éve alkalmából

Szabadtéri fotókiállítással tisztelegnek a nemzethűség és a hazaszeretet előtt a Jereván lakótelepen a Nemzeti Összetartozás Éve 2020 alkalmából. Május 29 és 31 között folyamatosan látható lesz a Jereván lakótelep szolgáltatóháza átriumában Sélley Attila fotográfus Erdélyt és Csíksomlyót bemutató fotókiállítása.

A Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata a lakótelepen működő Lővéri Nyugdíjas Klubbal együttműködve nem először rendezi meg szabadtéren a nemzeti összetartozást erősítő közösségi eseményét a trianoni évfordulón.


Összetartozunk! - üzeni az e hétvégi szabadtéri kiállítás, amelyet a Trianon 100-Nemzeti Összetartozás Éve jegyében több, a lehetőség szerint szabadtéri esemény követ majd az év folyamán, amelyek a helyi közösség értékeinek bemutatásával erősítik az összetartozást, amely minden közösségnek erőforrása  - mondta el Tóth Éva, önkormányzati képviselő, a részönkormányzat elnöke.

A 2019. évi Nemzeti Összetartozás Napja a Jereván lakótelepen
A 2019. évi Nemzeti Összetartozás Napja a Jereván lakótelepen

Sélley Attila, a Lővéri Nyugdíjas Klub aktív tagjaként már több alkalommal állított ki - többek között - a Jereván lakótelepen, az Erdélyi Házban erdélyi fotókat, népi fafaragásokat is.

A szabadtéri kiállítás alkalmával a szervező, Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat az érdeklődőket tisztelettel kéri a járványügyi óvintézkedések, a maszkhasználat, a távolságtatás betartására. 

Legnépszerűbb cikkek