| 2019. augusztus. 30. | 1 perc olvasás

Szabadtéri fotókiállítás a Várkerületen

Közel 200 gyönyörű fotó várja az érdeklődőket a Várkerületen, ahol a Soproni Fotóklub tagjainak alkotásaiból nyílt szabadtéri tárlat. A vasárnapig látható kiállításon kaptak helyet a 7. Fotópályázat legjobban sikerült fényképei is.

Könnyed nyár búcsúztató időtöltésnek ígérkezik a Soproni Fotóklub szabadtéri kiállítása. A Várkerületen elhelyezett képeket érdemes megtekinteni egy kellemes sétával egybekötve, mondta el Hipságh Gyöngyi. A Soproni Fotóklub elnöke hozzátette,  14 fotósuk hozta el az elmúlt egy évben született alkotásait. Emellett a VII. Fotópályázatra érkezett képek közül is látható a paravánokon.

Az eseményen két vendégművész alkotásai is láthatóak. Baán Katalin, ceglédi fotóművész szinte varázslatos hangulatú és különleges technikával készült alkotásaival érkezett Sopronba. Tálos Péter, győri fotóművész erdélyi túráján készített fotóiból hozott el egy válogatást.

dr. Farkas Ciprián, Hipság Gyöngyi, Baán Katalin, Tálos Péter
dr. Farkas Ciprián, Hipság Gyöngyi, Baán Katalin, Tálos Péter
fotó: Griechisch Tamás

Mindig is fontos volt Sopron számára az alkotóközösségek támogatása, mondta dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok. Hangsúlyozta, hogy a soproni volt az országban az első fotóklub, amely 1906-ban alakult meg, és azóta is töretlenül dolgoznak azon, hogy megörökítsék képeiken a pillanatot.

A kiállítás vasárnap estig látható a Mária szobornál.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek