| 2017. szeptember. 2. | 1 perc olvasás

Szabadtéri fotókiállítás: Másfél évtizedes hagyomány a városban (galéria)

Ebben az esztendőben is szabadtéri kiállítással lepte meg a fotókedvelőket a Soproni Fotóklub, akik a Magyar Fotográfia Napja alkalmából a Mária szobor melletti téren mutatta be válogatott képeit.

Szeptember első hétvégéjén mutatta be a Soproni Fotóklub az alkalmi kiállítóterületen az idei szabadtéri tárlatát, amely már egy évtizedes múltra tekint vissza a leghűségesebb városban. A kiállítás apropója minden évben a Magyar Fotográfia Napja és ezzel párhuzamosan a fotográfia népszerűsítése.  

Külön érdekesség, hogy a kiállításra a soproni klub idén meghívta a Mosonmagyaróvári Fotóegyesületet is, akiknek munkáit szintén megtekinthették az érdeklődők.

A hivatalos megnyitón Hipságh Gyöngyi, a Soproni Fotóklub elnöke elmondta, hogy idén is igyekeztek olyan válogatást bemutatni, amelyek elég széles skálán mozognak, így többek közt felfedezhetünk portrékat, tájfotókat de érdekes szemszögből készült pillanatképeket is. Örömét fejezte ki, hogy idén is sok pozitív visszajelzést kapnak a kiállítással kapcsolatban, ami mindig boldogsággal tölti el a klub tagjait, hiszen számukra a közönség elismerő visszajelzése mindig a legfontosabb. 

Bár a szabadtéri kiállítás szeptember elseje és harmadika között volt látható, azonban aki esetleg lemaradt róla vagy kíváncsi még több igényes fotóra, azoknak szíves figyelmébe ajánljuk a Festőteremben nyílt "Nekünk mindegy" című kiállítást, ahol a 111 éves Soproni Fotóklub gazdag fotóanyagából láthatnak egy nagyon izgalmas válogatást. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek