| 2017. október. 27. | 2 perc olvasás

Szájer József: Védjük meg Magyarországot!

A Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központ adott otthont pénteken Szájer József európai parlamenti képviselő, Sopron díszpolgára lakossági fórumának, amit egy sajtótájékoztató is megelőzött.

Szájer József a sajtótájékoztatón elmondta, hogy kivételes helyzetben van Magyarország, hiszen harmadik alkalommal nyilváníthatnak véleményt állampolgárai az aktuálpolitikai kérdésben, köszönhetően a kormány Nemzeti Konzultációs kérdőívének. Ezúttal a bevándorlással, a migrációval, a Soros-tervvel kapcsolatos véleményekre kíváncsi a kormány, amely azért is fontos, mert az Európai Parlament illetékes bizottsága által elfogadott javaslat szerint az EU elosztaná a tagországok között a bevándorlókat úgy, hogy az egyes tagországok nem dönthetnének abban a kérdésben, hogy befogadó országgá kívánnak-e válni. Egy friss adalék az is, hogy a héten szavaztak Brüsszelben arról is, miszerint a migránsok a már Európában lévő rokonaikat megnevezve sokkal könnyebben telepedhetnének le egy-egy célországban és így akár harmincas csoportokban is regisztrálhatják magukat amolyan együttes áthelyezés céljából, ami ismét hatalamas tömegek letelepedését vetíti előre. 

Szájer József felidézte, hogy Magyarország eddig is megvédte határait és most is bátran kiáll az mellett, hogy a "bevándorlóország" státuszt továbbra is távol tartsa magától. Hozzátette, hogy a betelepítés végrehajtása mellett olyan háttérerők harcolnak ( ellenzéki és “civil szervezeteknek álcázott csoportosulások” ) akiknek hatalmas anyagi hátteret biztosítanak arra irányulva, hogy ezek a tervek megvalósulhassanak és ezek a betelepítések megtörténhessenek, ami által Magyarország is elveszítené azt a szuverén jogát, hogy lakosainak akarata érvényesülhessen. Ez mögött áll a Soros György neve által jelzett Soros-terv, amely lebontatná azokat a kerítéseket, amelyekkel hazánkat védjük a féktelen bevándorlással szemben és amely terv által évente egymillió bevándorlót kerülne betelepítésre Európába úgy, hogy fejenként 9 millió forintnyi állami segélyt is biztosítana a közös büdzséből az EU minden migránsnak.

Magyarország kormánya  bátran kiáll az mellett, hogy megvédje állampolgárainak akaratát és elutasítsa a Soros-tervet – tette hozzá Szájer József – és mindehhez a munkához kéri a soproni és Sopron környéki polgárok megerősítését és támogatását abban, hogy a Soros-terv ne valósulhasson meg. Mondjunk nemet Soros veszélyes tervére és töltsük ki a Nemzeti Konzultáció kérdőívét, amivel kifejezhetjük azt, hogy nem kérünk a kényszerbetelepítésekből és ebben a kérdésben támogatjuk hazánk kormányát. - zárta sajtótájékoztatóját a képviselő. 

A sajtótájékoztatón Barcza Attila városi tanácsnok, önkormányzati képviselő is köszöntötte a jelenlévőket.


fotó: Griechisch Tamás

A sajtótájékoztatót követő teltházas lakossági fórumon részt vett Dr. Molnár Ágnes és Firtl Mátyás országgyűlési képviselők, Dr. Fodor Tamás, SMJV. polgármestere és több önkormányzati képviselő, intézményvezető és közéleti személyiség is, amelyen Szájer József pontról-pontra kitért a Soros-terv részleteire.

A sajtótájékoztatón elhangzottak mellett olyan témák is felszínre kerültek, miszerint háttértervekben az is szerepel, hogy Soros György és "végrehajtócsapata" azt is elakarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az Európai Unió tagországaiban az általuk elkövetett bűncselekményekért illetve az is, hogy amely tagország ellenáll az említett migránsokra vonatkozó betelepítési terveknek a végrehajtásában, azok ellen politikai támadást és kemény büntetéseket kell foganatosítani.

Szájer József arra kérte Sopron és környékének polgárait, hogy töltsék ki a Nemzeti Konzultációs kérdőívet és mondjunk nemet Soros veszélyes tervére, ezáltal őrizzük meg szuverenitásunkat és támogassuk hazánk kormányát ebben a törekvésében. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek