| 2016. április. 26. | 1 perc olvasás

Szárnyra kapott a Drawing

Közel két év kihagyás után újra lendületben a Drawing. Új felállásban, új lemezzel és új koncertdátumokkal tért vissza a banda a soproni és a magyar hardcore- és undergroundéletbe.

– Rengeteg dolog történt velünk az elmúlt két évben. Az egyik legfontosabb, hogy új felállásban dolgozunk – kezdte Nagy Balázs. – Major Szabi „Kölyök” helyére Polgár Benjamin „Beni” került. Hál' Isten nem kellett sokat keresgélnünk, hiszen Beni is a Drawing család tagja.

A soproni hardcore-zenekar egy best of lemezt készített, amely az elmúlt nyolc évet és az eddigi négy lemez legjobb pillanatait foglalja össze. A dalokat újrahangszerelve rögzítették.

– Folyamatosan készülnek az új nóták. A recept maradt a régi: nem a pénzszerzés céljából írunk dalokat és azért, hogy megfeleljünk ennek az amúgy is kizsigerelt „mű” világnak. Szeretnénk igényes zenékkel kijönni, és a szívünk után menni – fejtette ki Nagy Balázs.

A Drawing A mi utunk című válogatáslemeze azt is jelenti, hogy a csapat újra koncertezik. A nagy visszatérő buli május 28-án lesz Sopronban, a Bohémiában. – Tele vagyunk tervekkel. Külön öröm, hogy idén ismét lehetőséget kaptunk a VOLT Fesztiválon, emellett ápoljuk a kapcsolatot a hazai és külföldi testvérbandákkal – mesélte a frontember.

A fiatal zenészek a sportnak is kiemelt figyelmet szentelnek, és egy álmuk vált valóra azzal, hogy rögbizhetnek a Soproni Sasok Rögbi Clubban.

 

Legnépszerűbb cikkek