| 2020. március. 21. | 1 perc olvasás

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Harkán

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Harkán, a Soproni utca és a Sport utca kereszteződésében, 2020. március 20-án 16 óra 5 perckor.

Egy 23 éves soproni férfi közlekedett személygépkocsival a Nyéki utca irányából, a Sport utca felé. Későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló gépkocsit, ezért járművét balra kormányozta, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező, utánfutót vontató autóval. Az okozó személygépkocsi mögött haladó jármű sem tudott időben lefékezni és nekikoccant az előtte ütköző autónak. A baleset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja. A balesetek elkerülése érdekében a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek! Minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

Legnépszerűbb cikkek