| 2022. március. 22. | 1 perc olvasás

Szemüveget lopott, a rendőrség keresi

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen nő azonosításához.

A Soproni Rendőrkapitányság lopás vétsége gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható nő gyanúsítható azzal, hogy 2022. március 19-én 12 óra 35 perckor Sopronban, a Lakner Kristóf utcában lévő bevásárlóközpont egyik optikai üzletéből értékesebb árucikket tulajdonított el. A feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon (9400, Sopron, Lackner Kristóf utca 5.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

A  feltételezett elkövető fényképét a rendőrség honlapján tekinthetik meg:

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/szemuveget-lopott-a-soproni-nyomozok-keresik-ot#1

Borítókép; illusztráció 

Legnépszerűbb cikkek