| 2016. október. 18. | 1 perc olvasás

Szép sikerek Szlovéniában a nemzetközi versenyen

A Shotokan Tigrisek SE. Szlovéniában járt a 10. Domzale Kupán, ahonnan ismét érmeket hoztak.

A SKIF szlovéniai szervezete által megrendezett nemzetközi versenyen a házigazdák legjobbjai mellett több országból (Olaszország, Belgium, Románia) is erős válogatott érkezett a megmérettetésre.  A 24 fős magyar csapat tagjaként ott voltak a soproni egyesület versenyzői is, akik szépen helyt álltak.

A versenykiírás alapján volt olyan kategória, ahol négy soproni versenyző is indult, amelyből hárman a legjobb négy közé kerültek. Tóth Luca 1. helyen, Zsebők Cintia 3.helyen, Tóth Anna 4.helyen zárta a versenyt. Gáncs Adrienn a haladók között 3. helyen végzett.

A fiúk is szépen versenyeztek és a népes mezőnyben is dobogóig meneteltek. Tóth Balázsnak a 3. hely jutott, míg Gáncs Dávid a saját korosztályában 3-ik,  a nagyobbak között pedig a 4-ik helyen végzett.

A magyar csapat összességében is szépen szerepelt és a második legeredményesebb csapat lett. Lovász György a SKIF Magyarországi Szervezetének vezetője és Gáncs Krisztián a Tigrisek SE. vezetője végig bíráskodta a napot. A verseny jó tapasztalat szerzési lehetőség volt a gyerekek számára a jövő évi SKIF Európa Bajnokság előtt.

Gratulálunk a soproni csapatnak, büszkék vagyunk a szép sikereikre. 

Legnépszerűbb cikkek