Szeptember 29-től újra Soproni Pénzügyi Napok

Az idei, 15. konferencia az aktuális adózási és számviteli témák mellett a fenntartható gazdaságot és a fenntartható pénzügyeket helyezi fókuszba.

A Soproni Egyetem Erzsébet utcai campusán 2021. szeptember 29-én, 30-án és október 1-én 15. alkalommal tartják meg a Soproni Pénzügyi Napok szakmai és tudományos konferenciát.

A korábbi évekhez képest idén fél nappal bővülő rendezvény központi témája a fenntartható gazdaság és a zöld pénzügyek. A rendkívül izgalmas területet egészítik ki a szerdai, csütörtöki és pénteki kreditpontos szakmai továbbképzések, amelyeken okleveles könyvvizsgálók, okleveles adószakértők, adótanácsadók és mérlegképes könyvelők szerezhetnek kreditpontokat.

A konferencián előad többek között Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Parragh Bianka, a Monetáris Tanács tagja, Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, Besesek Botond, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára, Darák Péter, a Kúria tanácselnök bírója és Bozsik Balázs, a BÉT vezérigazgatói tanácsadója is.

További információ és jelentkezés a konferencia oldalán: http://lkk.uni-sopron.hu/spn

 

borítókép: sopronmédia archív

Legnépszerűbb cikkek