| 2020. január. 28. | 1 perc olvasás

Szerelmesek Bálint-napja a fertődi Esterházy-kastélyban

Bálint-napon, a szerelmesek, a szerelem ünnepén a fertődi Esterházy-kastély emlékezetes élményt kínál a szerelmespároknak.

Az Esterházyak és a szerelem 

Február 14-én 10:00, 12:00, 14:00 és 15:00 órakor tematikus tárlatvezetések indulnak a kastély lenyűgöző látványt kínáló barokk-rokokó termeibe, ahol ez alkalommal ajándék fotózással várják a párokat. A fotózáshoz regisztráció szükséges (név, e-mail cím), annak érdekében, hogy az elkészült képeket a résztvevők mielőbb láthassák.

Exkluzív tárlatvezetés pároknak

Február 14-én exkluzív pezsgős kastélylátogatásra is várják a szerelmespárokat a legek kastélya mesés, barokk helyszínén.  

Az emlékezetesnek ígérkező program fotózással és pezsgős koccintással kezdődik, majd vezetett kastélylátogatással folytatódik, ahol a kastély főépületének termeit, dísztereit tekinthetik meg a szerelmespárok. (kb 30-40 perc, 4 dísztér, hercegnéi előszoba, lakk kabinet, és kápolna)

A romantikus tárlatvezetések 16:00, 16:30 és 17:00 órakor indulnak, és előzetes regisztrációhoz kötöttek. Az exkluzív tárlatvezetések díja 10.000 Ft/pár.

Bálint-napon a szerelmeseknek külön is kihagyhatatlant élményt kínál a fertődi Esterházy-kastély.

Legnépszerűbb cikkek