| 2023. december. 31. | 1 perc olvasás

Szilveszteri-újévi jókívánságok

A jókedvünket és vidámságunkat a 2024-es esztendőben is tartsuk meg. Összegyűjtöttünk 10 tréfás szilveszteri-újévi köszöntőt, amelyeket barátoknak, ismerősöknek és családtagoknak is érdemes éjfélkor elküldeni. Induljon vidáman az új esztendő!

  1. Múlik a nap, és múlik az év, ami rossz volt, elmúlt rég. Holnap egy új évre ébredsz, és ehhez kívánok neked nagyon sok szépet!
  2. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is, ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, boldog új évet kívánok!
  3. Durran a pezsgő, koccan a pohár, az adrenalin szintem a tetőfokára hág. Robban a petárda, repül a konfetti, nagyon boldog új évet kívánok én is!
  4. A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat!
  5. Konfettik hullnak, mulat a Föld népe, jókedvűen akarják zárni az óévet. Trombiták hangja hasítja a csendet, így köszöntik éjjel az újszülött évet.
  6. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjennek be hozzád, és maradjanak nálad! 
  7. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában. Pezsgőt inni most nem szégyen, önts akkor is, ha nem kérem. Ma még nagy bulit csinálok, boldog új évet kívánok!
  8. Az új esztendőben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen! Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, álmod mindig teljesüljön!
  9. Adjon Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az óévnek keretet! Hadd ihassunk, hadd ehessünk az új évben eleget!
  10. Itt az újév hamarosan, mért nézel rám haragosan? Legyél vidám, idd a pezsgőt, búcsúztassuk az esztendőt. Kívánom, hogy legyél boldog, szíved kerüljék a gondok! BÚÉK.

 

 

 

Borítókép forrása: pixabay

Források: magro.hu , szilveszter.info.hu, nagyszuloklapja.hu

Legnépszerűbb cikkek