| 2020. szeptember. 6. | 1 perc olvasás

"Szín S világunk" - Wéberné Nagykutasi Erzsébet kiállítása

Wéberné Nagykutasi Erzsébet festőművész hatodik önálló kiállítása nyílt meg vasárnap délelőtt a Soproni Képzőművészeti Társaság galériájában.

A “Szín S világunk” elnevezésű kiállítás  az alkotó 70. születésnapja előtt tiszteleg. Betekintést nyújt a járványügyi vészhelyzet okozta karantén időszak alatt született legújabb alkotásaiba. A festőművész 21 képet festett a bezártság ideje alatt, amiből 17 megtekinthető a kiállításon. Ezek az alkotások  az emberi társaság utáni vágyról, a megújulásról és az új, izgalmas utak kereséséről szólnak. Emellett számos különböző technikájú és témájú képet tekinthetünk meg, többek közt a festőművész a legelső önálló kiállításán bemutatott alkotásokat. 


fotó: Griechisch Tamás

A “Szín S világunk” megnyitóján Jakabné Tóth Márta, a Soproni Képzőművészeti Társaság új elnöke örömét fejezte ki, hogy a vírushelyzet utáni első kiállításuk egy ilyen igazán nívós, értékes tárlat.
Raffel Pálné idegenvezető kiemelte: olyan csodálatos összkép bontakozik ki a látogatók előtt, mintha egy szentélybe csöppennének be. A tárlatot örömmel tekintette meg Filep Márk önkormányzati képviselő.

A kiállítás 2020. szeptember 12-éig tekinthető meg a Soproni Képzőművészeti Társaság Galériájában, 15 és 17 óra között. 


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek