| 2018. december. 19. | 1 perc olvasás

Színes műsorral ünnepelték a karácsonyt az idősek

Zenés műsor, és szavalás is szórakoztatta az Ikva Nyugdíjas Otthon lakóit az intézmény karácsonyi ünnepségén. A rendezvényen meglepetést is kaptak az idősek: Sopron Önkormányzata az életüket megkönnyítő elektronikai cikkeket adományozott a részükre.

- A karácsony nehéz időszak azok számára, akik otthonban élnek, hiszen javarészt nem lehetnek a családjukkal – emelte ki Nyulász Beatrix, az Ikva Nyugdíjas Otthon vezetője. - Mi ezt az érzelmi űrt közösségi rendezvényekkel próbáljuk kitölteni. Ebben az évben egy egész programsorozatot indítottunk el, óvodások, és gimnazisták is tiszteletüket tették nálunk, és az ünnepi istentiszteleteket is megülhettük az otthonban – részletezte a vezető, majd hozzáfűzte: mindez most az önkormányzat ajándékának köszönhetően kiegészült az idősek életét komfortosabbá tévő elektronikai eszközökkel.


fotó: Griechisch Tamás

Sopron Önkormányzatának ajándékát Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok adta át az időseknek. - Önök nem csak egész évben, hanem egész életükben jók voltak – mondta. - Nagy szükség van önökre, a példamutatásukra, és az élettapasztalataikra egyaránt – emelte ki.


fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek