| 2019. június. 20. | 1 perc olvasás

Színes nyári programkavalkád a GYIK-ban

Elrajtolt a nyári programsorozat a GYIK Rendezvényházban. Csütörtökön a „Babette lakomája” című Oscar-díjas dán filmdrámát tekinthették meg a jelenlévők.

A „Színes nyári programkavalkád a GYIK-ban" elnevezésű sorozat részeit a filmvetítés előtt Orbán Júlia intézményvezető ismertette. Kiemelte: több mint 70 rendezvényünk lesz, szinte minden nap. Tematikus napokat tartanak vetélkedővel, élménybeszámolókkal, mozicsütörtökkel, pódium előadásokkal, nagykoncertekkel és, gyermekprogramokkal. Mottójuk: "Soproninak lenni jó!" – így neves közéleti személyiségek felkérésével, soproni zenekarok fellépésével zajlanak majd az események.


fotó: Griechisch Tamás

A most csütörtöki filmvetítést is nagy érdeklődés kísérte. Erre hívta fel a figyelmet Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok is és hozzátette: akik nyitott szemmel járnak a városban, azok láthatják, hogy Sopron egy ezerarcú hely, a kékfrankos fővárosa, diákváros, iskolaváros, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója kapcsán pedig fontos kiemelni, hogy a szabadság városa is. 


fotó: Griechisch Tamás

 - Sopron kulturális életének kimagasló bástyája a GYIK Rendezvényház, amiért köszönet jár a vezetőnek. Itt mindenki megtalálja a kedvére való programot az év 365 napján-tette hozzá Dr. Farkas Ciprián.

A GYIK programjait az intézmény facebook oldalán is közzéteszik.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek