| 2018. március. 13. | 1 perc olvasás

Színezzük zöld-sárgába az Arénát!

Szerdán 18 órától kerül sor a Novomatic Arénában a Sopron Basket és a Fenerbahce között a női kosárlabda Euroliga negyeddöntő párharc alkalmával a mindent eldöntő harmadik mérkőzésre

Az év mérkőzés előtt áll a Sopron Basket amely a FINAL4-ba jutásról dönt. A klub vezetése mindenkit arra kér, hogy zöld vagy sárga pólóban érkezzen a csarnokba, ezzel is erősítve az egységet a lelátón is! Egy csapatként hiszik, hogy közösen, a szurkolók hathatós támogatásával újabb csodával tudják meglepni az európai kosárlabda életet.

A képlet egyszerű: a szerdai csata győztese megváltja jegyét az áprilisi négyes döntőre.  A többi párosítás egyértelműen az esélyesek sikerét hozta, így a címvédő Dinamo Kurszk, a szintén orosz Jekatyerinburg, és a török Yakin Dogu már hátradőlve figyelheti, hogy ki csatlakozik hozzájuk az április 20-22. között megrendezésre kerülő FINAL4 küzdelmei során.

A nyolc kiváló légióssal, és török válogatottakkal felálló ikonikus török klub a párharc első mérkőzésén szoros küzdelemben elvette a pályaelőnyt, ám a soproni lányok nem estek kétségbe, és elképesztő teljesítménnyel legyűrték Isztambulban riválisukat. 

Az összecsapásról a csapat vezetőedzője Roberto Iniguez illetve a fizioterapeatua Angel Lopez nyilatkozott a klub honlapjának.

Sopron Basket

Aleks és Jeca után megszólaltattuk vezetőedzőnket, Roberto Iniguezt, valamint a háttérben dolgozó Ángel López fizioterapeutát is:

Legnépszerűbb cikkek